Meny Stäng

———————————————-

Parkeringsinformation brf Norrevång

Parkeringsbevakningen hos brf Norrevång sköts av Securitas.

För att inte hindra utryckningsfordon och för att få allmän ordning på parkeringsplatserna och gården finns det regler för hur man får och inte får lov att parkera bilar och andra fordon på föreningens områden.

Parkering är endast tillåten inom markerade platser. Parkering framför garagen är inte tillåten.

På besöksparkeringarna får endast besökande till brf Norrevång parkera. Fordon registrerade i närområdet får inte parkeras på besöksparkeringarna. Detta gäller även boende med företagsbil. När besökande parkerar på besöksparkeringarna får man parkera max 6 timmar och P-skiva måste användas.

Har man gäster som behöver parkera längre än 6 timmar kan man få ett förlängt parkeringstillstånd som gäller i upp till 3 dygn. För att få ett tillstånd kontaktar man vår förvaltare Lars Bergqvist hos HSB på telefon 046-2108400. Efter kontorstid kontaktar man Annika Liljedahl på telefon 0768-844500. Observera att registreringsnummer på den bil som behöver tillståndet måste uppges. Då Lars eller Annika kanske inte har möjlighet att kontakta Securitas omgående ber vi er att vara ute i god tid och att alltid ställa in p-skivan på rätt tid när bilen parkeras. Observera att vi inte kan ge tillstånd bakåt i tiden om böter har utfärdats.

Parkering på innergården är endast tillåten för i och urlastning. Hantverkare som behöver parkera på innergården måste ha ett parkeringstillstånd väl synligt i framrutan. Tillståndet erhålles av fastighetsskötaren eller Annika Liljedahl.

Skulle någon parkera på er förhyrda plats eller framför ert garage så att ni inte kommer ut med er bil ska ni kontakta Securitas på telefon 0771-767000.

Har ni frågor angående parkeringsreglerna kontakta någon i föreningens styrelse.

Är ni intresserade av att hyra parkeringsplats eller garage kontakta Annika Liljedahl på telefon 0768-844500.